• No Image
  • No Image

Boeken

De webwinkels van The Old Bookcase

The Old Bookcase heeft tienduizenden boeken in verschillende talen. U kunt ze vinden op de volgende websites.

Boekwinkeltjes.nl

In onze webshop op Boekwinkeltjes vindt u vele duizenden titels in de Nederlandse taal. Onze categorieën zijn hier voornamelijk Vlaamse en Nederlandse literatuur, Mens- en Natuurwetenschappen, Judaïca, Theologie en Filosofie, Kinderboeken, en nog veel meer. Kunt u niet vinden at u zoekt? Vraag het ons!

Naar de winkel

Booklooker

In onze winkel op Booklooker vindt u duizenden boeken in de Duitse taal. Hier zijn de categorieën Duitse literatuur, Duitse geschiedenis en Duitse theologie het sterkst vertegenwoordigd. Vindt u niet wat u zoekt? Vraag het ons!

Naar de winkel

MarktPlaza

In onze winkel op Marktplaza vindt u ruim tienduizend titels. Het zijn voornamelijk Nederlandstalige boeken maar ook een kleine selectie Engelstalige. De grootste categorieën zijn Vlaamse en Nederlandse literatuur, Nederlandse Geschiedenis en Wereldgeschiedenis, Landen en Reizen, Theologie en Filosofie en verder onder andere veel hobbyboeken. Veel plezier bij het snuffelen. Vindt u niet wat zoekt? Vraag het ons!

Naar de winkel

Troas Books

In onze webshop TroasBooks op het platform Booklooker vindt u alleen Duitstalige boeken. Het betreft hier Bijbels, Bijbelcommentaren, boeken voor kerkelijk en missionair werk en verder veel over geloofsopbouw.

Naar de winkel